За нас

 

 

Идеята за магазин "ЦВЕТЕН СВЯТ" се ражда през 2004 г. и отваря врати през юни 2005 г. За нас изкуството да поднасяме радост и усмивки чрез багрите, формите и аромата на цветята е призвание и вдъхновение. За да удовлетворим вашите очаквания, ние не спираме да учим, да следим световните тенденции в изкуството на аранжировките, да се развиваме и да ви предлагаме нови услуги и решения за всеки специален за вас ден.

 Ако искате да зарадвате любимите си хора с цветя и подаръци, да направите комплимент на важен за вас човек, да създадете нови контакти, да изненадате и очаровате, доверете ни се. Ние ще пресъздадем вашата емоция, чувство и жест в красив букет, кошница или аранжировка.

 

 Онлайн Магазин „Цветен Свят" предлага следните услуги:  

- доставка на букети, кошници, стайни растения и аранжировки в Стара Загора 

- възможност да изберете подарък към вашата поръчка - картичка, бонбони, вино, плюшени мечета и играчки, статуетки, чаши и други 

- изработка и доставка на подаръци и благодарствени кошници 


 

Продуктите, които предлагаме в нашия магазин, намиращ се в Стара Загора на бул. Цар Симеон Велик 144 са: свежи цветя, саксийни цветя, различни сувенири, керамични саксии, стъклени съдове, плюшени играчки,подаръчни кутии, подаръчни торбички, торф, торове и др.

 

Нашият екип се стреми към усъвършенстване на постигнатото, обръща внимание и на най-малките детайли и държи на коректността към партньори и клиенти.

 

В този забързан свят ние, екипът на магазин „ Цветен Свят", се стараем да предадем красота на Вашия делник и празник.

 

http://www.cvetensviat.com/за-повод/свети-валентинhttp://www.cvetensviat.com/за-повод/8-ми-март

Избрано от енциклопедия на цветята

Енциклопедия на цветятаХризантема..

Едно от най-предпочитаните за декорация на есенните градини, както и в направата целогодишно на красиви букети цвете.

Виж пълният текст...

Цветен Свят във Facebook

Приятели от Insert.bg