Доставка и плащане

 

1. Цени на доставка: 
Доставката за град Стара Загора е безплатна.
В случаи когато поръчката се заявява за определен час, подателят е необходимо да заплати 3.00 лв. допълнително, и 5.00 лв. за доставка извън работното време на магазина ЦВЕТЕН СВЯТ.
За уточняване на определен час е необходимо да се свържите с нас на тел: 0888761604. Доставките в град Стара Загора ще се изпълняват в посочен от вас диапазон през деня от минимум 2 часа. Ако желаете точен час на доставка, предварително се свържете с оператор за уточняване на тел: 0888761604 / тел: 0894582588

ВНИМАНИЕ: на дати 7 и 8 МАРТ доставки с точен час не се приемат!!!
Магазин "Цветен свят" Ви гарантира, че всички приети и заплатени поръчки за 8-ми Март, ще бъдат изпълнени в същия ден. Поръчки за 8ми март ще се приемат до 6ти март включително. Желателно е заплащанията да бъдат направени не по- късно от 7ми март до обяд.

Благодарим :)

При невъзможност за осъществяване на доставката, не по вина на www.cvetensviat.com или куриера, наш служител, ще остави известие на получателя за доставка с координати на магазина за получаване на пратката.
www.cvetensviat.com прави всичко възможно за спазване на сроковете на доставка, но не носи отговорност при некоректно попълване на данни за получателя.


2. Условия за доставка
Ако сте избрали да платите по банков път , срокът за доставка започва да тече след получаване на сумата на поръчката по нашата банкова сметка. За по- бързо изпълнение на доставката, е необходимо да ни изпратите сканирано платежно на имейл  shop@cvetensviat.com
Доставката на продукти, поръчани от електронния ни магазин се извършва чрез куриер.
2.1. Работно време:
Всички доставки се извършват между 10:00ч и 18:00ч
2.2. Дата за доставка:
В процеса на поръчка можете да изберете желаната дата за доставка, поръчки за неделен ден от седмицата се изпълняват само с предварителна уговорка и допълнително заплащане.
2.3. Часови диапазон:
Можете да изберете часови диапазон, в който да доставим поръчката Ви на избраната дата. Възможните диапазони за доставка са - между 10ч. и 12ч., между 12ч. и 15ч., между 15ч. и 18ч. /моля, уточнете това в „специални изисквания"
За определени поводи с фиксиран час, като сватби, погребения и прочие, е необходимо предварителна уговорка с наш служител.
2.4. Данни за доставката:
Навременната доставка на Вашата поръчка зависи изцяло от предоставените от Вас данни за доставка в процеса на поръчка. „ОНЛАЙН МАГАЗИН ЦВЕТЕН СВЯТ" не носи отговорност за провалена доставка в следствие на некоректно попълнени данни.
2.5. Отсъствие на получателя:
За да избегнем проблем с доставките, винаги се обаждаме предварително на получателя, за да проверим дали е на подаденият адрес.
2.6. Анонимност на доставката:
За избягване на недоразумения не изпълняваме доставки от анонимен подател. Самоличността на подателя е необходима за нас, можем да изпълним поръчката от анонимен подател, но тази информация не трябва да остава скрита от нас. В не редки случай има клиенти които връщат доставки от анонимен характер.


3. Условия и начини за плащане
3.1. Предварително плащане на поръчка:
Всяка поръчка следва да бъде заплатена предварително т.е. преди нейната доставка. Поръчки, чието плащане не е получено до определения за доставка час, ще бъдат автоматично отказвани.
3.2. Възможности и начини за плащане:
Можете да платите поръчката си като използвате един от посочените по-долу начини. Не приемаме плащания през системи неупоменати в настоящите Условия.
3.2.1. Плащане в локален магазин: Можете да заплатите поръчката си на място в нашия магазин, който се намира на адрес Стара Загора, бул.Цар Симеон Велики 144

3.2.2. ПейПал: Можете да платите поръчката си през системата на ПейПал, стига да имате регистриран профил при тях.
3.2.3. Плащане с кредитна/дебитна карта
3.2.4. Уестърн юниън и Мъниграм: След като потвърдите поръчката си, е нужно да се свържете с нас, след като плащането е направено, с информация за неговия контролен номер, имената и държавата на изпращача.
3.2.5. Банков превод: На страницата за потвърждение на поръчката Ви, ще видите банковата ни сметка, както и по-нататъшни инструкции за плащането. Тази информация ще бъде също изпратена на Вашия имейл адрес:

Банка:  Юробанк И ЕФ ДЖИ България АД
BIC: BPBIBGSF
IBAN: BG61BPBI81701605032848

,като е необходимо да се упомене като основание номерът на вашата поръчка.

Международни преводи: Обърнете внимание, че при плащане с банков превод от чужбина следва да заплатите всички разноски по превода, включително и тези за неговото получаване. В нашата сметка трябва да бъде преведена чистата стойност на избраният от вас артикул.

4. Политика на поверителност
4.1. Лични данни:
Данните, които попълвате в процеса на поръчка се използват единствено, за да изпълним коректно доставката на поръчката Ви и да Ви информираме своевременно за всякакви промени в нейния статус.
4.2. Данни за плащане:
Данните на кредитната / дебитната Ви карта, които попълвате в процеса на поръчка, не се обработват, нито съхраняват на нашите сървъри. Тяхната сигурност се гарантира от партниращата ни банка и е съобразена с текущите PCI стандарти.

5. Продукти и тяхното описание 
5.1. Всички фотографии на продуктите публикувани в онлайн платформата www.cvetensviat.com са примерни и не гарантираме сто процентовата идентичност на поръчания продукт с този, който се използва за примерен поради факта, че някои от цветята са сезонни, но се задължаваме да бъде с максимална точност и прилика.
5.2. Всеки съставен елемент от публикуваните продукти в www.cvetensviat.com подлежи на промяна при възникнала липса в търговския обект, за което ще бъдете информирани предварително от наш представител.

6. Отказване на поръчка
6.1. Отказване на поръчка от клиента:
Вие можете да откажете поръчката си, без да посочвате конкретни причини за това до 24ч. преди нейната дата за доставка. За да откажете поръчката си е нужно първо да се свържете с наш служител. Заплатената от Вас сума ще бъде освободена от сметката ни най-рано 24ч. след формалния отказ, ако определените срокове са спазени. При възстановяване на плащане след отказ на клиента, от заплатената сума ще бъдат удържани всички такси за входящия и обратния превод.
6.2. Отказване на поръчка от търговеца:
Цветен свят си запазва правото да отказва поръчки при невъзможност да се извърши доставката, при липса на определени продукти, при ненавременно плащане или неполучаване на плащането по поръчката. В този случай Вие ще бъдете навременно информирани за отказа на поръчката Ви, а сумата, заплатена по нея, ще бъде освободена от сметката ни в рамките на 24ч.

 

http://www.cvetensviat.com/за-повод/свети-валентинhttp://www.cvetensviat.com/за-повод/8-ми-март

Избрано от енциклопедия на цветята

Енциклопедия на цветятаХризантема..

Едно от най-предпочитаните за декорация на есенните градини, както и в направата целогодишно на красиви букети цвете.

Виж пълният текст...

Цветен Свят във Facebook

Приятели от Insert.bg